Hästliv

Förra veckans ridlektion på Birk

Hejsan på er allihopa!

Förra veckan fick jag rida Birk på Nybro Ridklubb💗 Finisen😍🐴 Vi jobbade mkt på volterna och han var stark i början, men när Erica påminde mig om att jag måste korta stegen och hålla ihop honom, ”DRIIV FRAM TILL HANDEN AASTRID”, så gick det bättre. Hon var på mig en hel del om att jag måste ta igenom ställningen och jag var helt slut framåt slutet!💗🐎 Då ville han gärna räta ut sig och galoppen som han tycker är väldigt jobbig blev svår. (Ännu svårare än den redan var, menar jag😅💗) Jag var iallafall nöjd. Nu när jag vet mer hur jag ska rida Birk är allt endå lite lättare, eller inte mycket lättare, men inte lika rörigt eller vad man ska säga. Jag förstår liksom mer vad jag gör och vad jag ska göra.💞 Bild finns på IG😘

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i nästa inlägg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply