Hästliv

Rider Birk för en ny ridlärare

Hejsan på er allihopa!

Idag är det torsdag och det innebär ju att jag har haft ännu en underbar lektion på Nybro Ridklubb❤ Om ni inte hade listat ut det ännu tidigare stod det nog klart för er efter att ha läst rubriken till detta inlägget vem jag fick rida💗 Fiiinaste Birken😍🐴 Erica var på utbildning, så vi red för en annan ridlärare – Sofia. Vi har haft henne som vikarie i skolan en gång och hon är väldigt snäll. Hon var jättebra, ungefär lika bra som Erica och Birk blev superfin!💗

Vi lyckades dessutom hålla igång galoppen i över ett helt varv!!😱😂 Det måste vara rekord.😘🐎 (Dock så var mina ben/skänklar helt borta efter det😅). Det är ju så det ska vara!💜🐴 Hoppas ni oxå har haft en bra dag💞.

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i nästa inlägg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply