Hästliv

Inställd Erica-lektion

Hejsan på er allihopa!

Idag är det Onsdag, så jag vet att detta inlägget är lite sent ute, men men.

Jag har iallafall nyligen kommit hem från en toppen dag/eftermiddag i stallet!!💕 Men det får ni läsa om i ett annat inlägg😉 eftersom det ni nu ska få veta är hur det kom sig att min Erica-lektion blev inställd, vad vi gjorde istället, hur det gick mm. ALLTING!!❤

 

~ Jag kom till stallet tillsammans med Mamma vid ca 14:20 och vi gick för att ta in Grålle. Medan vi sedan gick från hagen sade Mamma ” Grålle ser trött ut. Han går och blundar.”. Jag kollade på det vänstra ögat som var närmare mig och tänkte ”Men… han blundar ju inte alls. Fast han kanske bara blinkade, eller slutade blunda nu.”. Sedan tänkte jag inte mer på det, utan gick in och började göra iordning Grålle💖. Mamma cyklade till några vänner till oss, där hon skulle lära sig vilken mat deras hamster skulle ha eftersom att vi skulle passa den några dagar.🐹🐭

~ Men efter att jag hade ryktat Grålle en stund och gick runt till hans högra sida såg jag en lång mörk rand från Grålles öga och neråt på mulen. Hans öga hade alltså runnit ganska så mycket.😢 Jag försökte komma åt att kolla närmare på det, men när han vände bort huvudet tänkte jag att Eva skulle få kolla på det när hon alldeles strax kom. Hon såg det direkt och märkte även att han var svullen på ögonlocket och höll det stängt.

Eva tog på Grålle grimman och tvättade ögat. Hon droppade in några sorts ögondroppar, men vi ställde in lektionen för Erica eftersom vi ju inte visste vad som hade hänt eller hur mycket han reagerade på / kände av det. Jag skrittade Grålle barbacka på banan en stund istället för att se hur han reagerade.❤🐴 Han kändes ok och ögat såg bättre ut, men var ju fortfarande svullet. Grålle öppnade iallafall ögat lite nu. Förut hade det varit helt stängt. När vi kom in igen tvättade vi ögat igen och sedan red Eva ut på Benne. Jag skurade Grålles box (Eva sade som vanligt att jag inte behövde, men jag ville och hon lät mig gärna göra det😁) bilder på ig (instagram) .

~ Grålles öga började rinna lite sedan igen och när jag cyklade hem mötte jag Eva som skulle kolla på det igen.❤🐎 ~

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply