Hästliv

Dressyr på Grålle + Hoppning på Birk

Hejsan på er allihopa!

Ikväll får ni en sammanfattning av Onsdagens och gårdagens ridpass😘 (förresten, guuuuu så skönt med påsklov!!😍🐴)

Jo, i förrgår frågade Eva helt enkelt om jag ville öva på något speciellt innan Erica-träningen. Jag svarade att jag håller på och ska lära mig rida öppna. (Öppnar en ridövning där hästens framdel ska gå lite innanför spåret, medan bakdelen fortfarande är kvar på spåret. Hästens ben ska trampa på tre spår. Detta kort sagt) 💗 Så jag övade alltså öppna. Suoersnälla Eva hjälpte mig så gott hon kunde, men som hon sar det ju svårare när hon inte står på marken och kan coacha nedifrån💪.

Avslutade med ett litet litet språng, för skojs skull😍🐴.

 

~~Hoppning på Birk~~

Igår hoppade vi på ridskolan😍🐎 Jag fick hoppa älskade Birk💗 Fick ingen jättebra bild eller film utan att de andra i gruppen kom med, så ni får denhär mysbilden från innan lektionen😍🐴

Väl på lektionen började vi lite lägre. Jag var först ut och Erica fick förklara, jag tror det var, tre gånger innnan jag red rätt väg. Men efter en sund gick det bättre och vi höjde till ca 65 cm. Birk var superduktig och jag tyckte den höjden var perfekt för mig att hoppa på Birk den dagen och det kändes lite pirrigt, men jättebra!👌💕

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i nästa inlägg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply