Hästliv

Härligt hopp-pass på Grålle

Hejsan på er allihopa!

Idag skulle jag ha haft dressyrlektion på Grålle för Erica, men det blev inställt, då hon blev tvungen att hoppa in på ridskolan.🐴

Mamma kom och vi hoppade istället.😻🐎 Det gick superbra!! Grålle hoppade jättefint och min lätt sits kunde ju förttras, men var helt okej. Avstånden blev bra för det mesta och största delen av passet gick som en dans💃💫 Först hoppade vi ganska lågt för att kolla avstånden och komma igång. Sedan höjde vi med tiden och avslutade på 80.🌟 Vårt rekord 🌟

Vi avslutade med dressyr utan stigbyglar, på gräset. Riktigt jobbigt, men riktigt bra och fint!😻🐎

SÅ nöjd med dagens pass alltså🌟💖 Men vad kan man inte vara nöjd med när man får vara med och även rida fantastiska Grålle!!😍🐴

Jag har helt enkelt Eva, Grålle och Mamma att tacka för idag❤. Och *hon som ”äger” stallet* som hade sladdat banan åt oss när det var tanken att vi skulle ha Erica-träning💫. Alla här i stallet är så snälla och jag har de alla att tacka för att jag tycker så mycket om att vara där!😍

Imorgon blir det nog ett lugnare pass eller uteritt❤.

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply