Hästliv

Mina bästa pass någonsin🌟😍🐎

Hejsan på er allihopa!

Länge sedan sist, men har haft matteprov, varit trött och ni vet. I know, det var inte direkt särskilt farligt, men kände iallafall för att it blogga den veckan. Men NU ska jag berätta vad som hänt medan bloggen haft uppehåll.

Onsdagens ridpass💪🐎

Jag skrittade ca en kvart på långa tyglar, innan Mamma kom och vi sitstränade. Eller ja, hon tränade mig och vi jobbade med sitsen.💪

Först hade jag alldeles för korta tyglar, men sedan sade Mamma åt mig att länga tyglarna och sitta ordentligt, nästan bakotlutad, fick jag tänka, för att det skulle bli lagom. Då kunde jag slappna av i min sits, vilket resulterade i att så småningom även Grålle slappnade av och gick hur fint som helst!!😍 Han var så uppmärksam på mina hjälper och jag klarade av att rida öppna (som jag håller på att lära mig) i både skritt och trav. Grålle var helt enkelt helt magisk och känslan går knappt att beskriva!!😍💪🐎💖🌟😘🐴

Gissa om han fick mkt godis efteråt!?😍🐴🍬

~~~

Och i Torsdags fick jag Birk på ridskolan – som jag önskat!!😍💖🐎 Vi red dressyr på utebanan första gången för säsongen. Övade på lite sjänkelvikningar, att vi skulle räkna travstegen mellan fyra bommar och försöka få lika många steg mm.💪

Först hade jag för korta tyglar (som vanligt), men sedan sa Erica att jag skulle länga tyglarna, men hålla kvar ett tydligt stöd på yttertygeln och då lossnade det strax!😍🐴🌟Tillsammans med solnedgången och utebanan, blev detta en alldeles underbar bild!😍😘 Tack tack Pappa❤📸

Nu är mitt hästgodis slut när dessa två var så duktiga💖💖💖😅

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply