HĂ€stliv

Hoppning med Birk💗

Hejsan pÄ er allihopa!

I torsdags hoppade jag med Birk.💗 Som jag hade önskat😍🐎

Vi hoppade ungefĂ€r 40-50cm, vet it exakt.đŸ€— Hindrena var stĂ€llda i zick zack. Först ett rödvitt rĂ€ttuppstĂ„ende om jag minns rĂ€tt… Sedan ett blĂ„vitt rĂ€ttuppstĂ„ende, dĂ€refter en röd, blĂ„ och vit oxer, samt till sist ett rosavitt rĂ€ttuppstĂ„ende.🙌

Jag var först ut. Antingen var det bara jag som inte hĂ€ngde med ordentligt (var lite trött), men jag förstod inte vilket hĂ„ll (varv) vi skulle ta hinder nr ett ifrĂ„n, sĂ„ jag frĂ„gade igen och kĂ€nde mig delvis som ett pucko.😕 NĂ€r vi vĂ€l kom ivĂ€g gick det första hindret bra, men sedan nĂ€r vi skulle hoppa det andra, red jag mot oxern samtidigt som jag undrade varför en annan tjej i gruppen stod i vĂ€gen mot vĂ€gen till oxern, sĂ„ att vĂ€gen blev konstig. Erica sa nĂ„got i stil med ”fel” som jag minns det (det var iallafall det jag som borde varit mer koncentrerad hörde) och dĂ„ trodde jag att jag hade ridit en för dĂ„lig vĂ€g, sĂ„ jag red tillbaka mot samma hinder tvĂ„ gĂ„nger till innan jag tydligt hörde ett ”det BLÅVITA hindret, Astrid!” och vi fick till en dĂ„lig svĂ€ng mot rĂ€tt hinder.😅 Birk var snĂ€ll och vi kom över utan mer problem. Resten av banan gick bra, men vi fick inte höja mer sedan (antagligen pĂ„ grund av mitt slarv😐)

Vi hoppade banan tvĂ„ gĂ„nger till, vilket nu gick suoerbra innan vi var klara med hoppningen för den hĂ€r gĂ„ngen.đŸ€—đŸŽ

NĂ€r vi sedan kom tillbaks in i stallet fick Birk nĂ„gra vĂ€lförtjĂ€nta morötter, köpta pĂ„ ica i all hast efter skolan, nu nĂ€r mitt hĂ€stgodis var sĂ„ gott som slut.💗 SĂ„klart ryktade jag honom oxĂ„ mm. innan vi Ă„kte hem för den hĂ€r gĂ„ngen.đŸŽđŸ’—đŸ€—

Nu fĂ„r ni ha det superduperbra och sĂ„ ses vi snart i nĂ€sta inlĂ€gg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply