Hästliv

Välja språk

Hejsan på er allihopa!

Måndag idag.😘 Ännu en vecka med nya mål och utmaningar att se fram emot!😍 –I skolan har det blivit dags att välja vilket språk man ska läsa i 6:an och på högstadiet. Eftersom jag tycker gramatik är väldigt svårt, väljer jag nog inte tyska. Mamma, Mormor och Farmor tror att man får mest nytta av spanskan, men det är ju också väldigt mycket beroende på vad man ska jobba med. Franska, aaa, jag vet inte. Det är inte så många som väljer det. Var bara en på Madesjöskolan detta året. Inte för att det behöver vara dåligt för det, men spanska verkar roligt oxå, plus att vi kan få vår bildlärare i det.🙌💗 Så jag kommer välja spanska.😘

~ Nu till en helt annan sak. Jag (och Alva) får ganska ofta ont i ryggen och axlarna av att ha skolryggsäckarna med idrottskläder och så i. Jag ville iallafall gärna ha en damcykel med cykelkorg och pakethållare. Mormors syster och hennes sambo hade ett par damcyklar som dem inte använde som vi kunde få. Mormor och Olof köpte nya lysen mm.💖 Jag fick en blå och Alva fick en röd😘🙌.

Det var det för detta inlägget😘

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply