HĂ€stliv Mig

Lördagstankar…💭

Hejsan pÄ er allihopa!

Lördag idag… Jag gĂ„r vĂ€l rakt pĂ„ sak. đŸ’«

Imorgon Ă€r det tĂ€vlingsdags igen. Jag Ă€r supertaggad, men lite nervig Ă€r man ju alltid. 🙌 Jag ska som sagt hoppa blĂ„bĂ€rshoppning – 50 cm med Birk igen. 😘 Eftersom det var sĂ„ retligt att vi rev sista hindret förra gĂ„ngen, kĂ€nns det som att vi bara mĂ„ste klara det den hĂ€r gĂ„ngen! Vi ska ha den dĂ€r rosetten!

… Sedan kan man ju vinna VM och Ă€ndĂ„ inte kĂ€nna sig helt nöjd. Ens prestation kanske rĂ€cker för att vinna, eller dĂ„ i mitt fall fĂ„ en rosett, men om man kĂ€nner att man inte gjorde sitt bĂ€sta och inte lĂ€rde sig sĂ€rskilt mycket, sĂ„ kan ju vinsten i sjĂ€lva verket bli mer som en förlust. DĂ€rför hoppas jag sjĂ€lvklart Ă€ven att sjĂ€lva prestationen  kĂ€nns bra, och det rĂ€cker ju inte att bara hoppas, utan jag fĂ„r vĂ€l försöka till att det blir sĂ„, helt enkelt. Mer Ă€n sitt bĂ€sta kan man inte göra – det vet ni nog allihop. 😊

HĂ€r fĂ„r ni en bild frĂ„n förra tĂ€vlingen vett ja! 😘

 

De flesta av er har nog redan sett denna pĂ„ ig. đŸ“Č Men vad gör det med en liten #repost? 😉

 

— Okej, dĂ„ till ”del 2” av inlĂ€gget 😘

Imorgon

06.30-07.00 ; Jag vaknar, tar upp mobilen och kollar ig.

ca 09.00 ; Jag Ă€ter frukost 😋

10.30 – 12.00 ; FĂ„r se 😁

ca 12.00 Äter lunch 😋

ca 13.00 ; Börjar göra mig iordning inför tĂ€vlingen 🙌

13:30 ; Mamma hÀmtar mig och Alva. Vi Äker Ä tar ut pengar till tÀvlingen

13:45 ; Vi kommer fram till Nybro ridklubb och gÄr och betalar.

14:00 ; Vi börjar bygga banan

ca 14:20 ; Vi gÄr banan

14:30 ; Jag, Mamma och Alva gÄr för att göra iordning Birk

ca 14:50 (helt beroende pÄ vÄr starttid) ; Jag börjar rida fram

(beroende pÄ starttid) ; Vi rider in i stora ridhuset.

(Beroende pĂ„ starttid) ; Vi kommer ut – förhoppningsvis med en lyckad ritt bakom oss och en rosett i trĂ€nset.

En ganska lÄng stund senare ; Jag, Alva och Mamma sitter i bilden pÄ vÀg hemmÄt

Hoppas ni tyckte om inlÀgget! LÀmna gÀrna feedback i kommentarsfÀltet!

Nu fĂ„r ni ha det superduperbra och sĂ„ ses vi snart i ett nytt inlĂ€gg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like