Hästliv Mig

Lördagstankar…💭

Hejsan på er allihopa!

Lördag idag… Jag går väl rakt på sak. 💫

Imorgon är det tävlingsdags igen. Jag är supertaggad, men lite nervig är man ju alltid. 🙌 Jag ska som sagt hoppa blåbärshoppning – 50 cm med Birk igen. 😘 Eftersom det var så retligt att vi rev sista hindret förra gången, känns det som att vi bara måste klara det den här gången! Vi ska ha den där rosetten!

… Sedan kan man ju vinna VM och ändå inte känna sig helt nöjd. Ens prestation kanske räcker för att vinna, eller då i mitt fall få en rosett, men om man känner att man inte gjorde sitt bästa och inte lärde sig särskilt mycket, så kan ju vinsten i själva verket bli mer som en förlust. Därför hoppas jag självklart även att själva prestationen  känns bra, och det räcker ju inte att bara hoppas, utan jag får väl försöka till att det blir så, helt enkelt. Mer än sitt bästa kan man inte göra – det vet ni nog allihop. 😊

Här får ni en bild från förra tävlingen vett ja! 😘

 

De flesta av er har nog redan sett denna på ig. 📲 Men vad gör det med en liten #repost? 😉

 

— Okej, då till ”del 2” av inlägget 😘

Imorgon

06.30-07.00 ; Jag vaknar, tar upp mobilen och kollar ig.

ca 09.00 ; Jag äter frukost 😋

10.30 – 12.00 ; Får se 😁

ca 12.00 Äter lunch 😋

ca 13.00 ; Börjar göra mig iordning inför tävlingen 🙌

13:30 ; Mamma hämtar mig och Alva. Vi åker å tar ut pengar till tävlingen

13:45 ; Vi kommer fram till Nybro ridklubb och går och betalar.

14:00 ; Vi börjar bygga banan

ca 14:20 ; Vi går banan

14:30 ; Jag, Mamma och Alva går för att göra iordning Birk

ca 14:50 (helt beroende på vår starttid) ; Jag börjar rida fram

(beroende på starttid) ; Vi rider in i stora ridhuset.

(Beroende på starttid) ; Vi kommer ut – förhoppningsvis med en lyckad ritt bakom oss och en rosett i tränset.

En ganska lång stund senare ; Jag, Alva och Mamma sitter i bilden på väg hemmåt

Hoppas ni tyckte om inlägget! Lämna gärna feedback i kommentarsfältet!

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Alva Tillback
    10 mars, 2019 at 09:24

    Hoppas du får din rosett!
    Stort lycka till från en syrra som hejar på dig!💪

  • Leave a Reply