HĂ€stliv

Förra veckans dubbellektion🐎

Hejsan pÄ er allihopa!

Vet att jag Ă€r lite sent ute, men förra veckan kom det ju inget blogginlĂ€gg om ridlektionen. DĂ€rför tĂ€nkte jag skriva en liten sammanfattning om det idag, nĂ€r det annars inte kommer nĂ„got blogginlĂ€gg.😘

Jag kan ju börja med att jag red igen, sĂ„ jag red först min lektion och dĂ€refter red jag och Alva igen i gruppen efter.🙌

Jag fick rida Gerry bĂ„da lektionerna, vilket var bra eftersom att jag inte hade hunnit göra iordning en annan hĂ€st pĂ„ fem-minuters pausen mellan de tvĂ„ grupperna.😊

SjĂ€lva ridpasset gick inte direkt jĂ€ttebra, men jag Ă€r endĂ„ inte missnöjd, för det kĂ€nns som om vi gjorde vĂ„rt bĂ€sta dĂ€r och dĂ„.🙌 FramĂ„t slutet av lektionen blev Gerry trött och liksom lĂ„st för mina skĂ€nklar, eller vad sĂ€ger man?? Jag var nog vĂ€ldigt trött jag oxĂ„, framförallt i skĂ€nklarna.🙈

Men ja, det var inte vĂ€rldens lĂ€ngsta sammanfattning, men jag minns inte heller lika mycket detaljer frĂ„n den hĂ€r lektionen som frĂ„n gĂ„rdagens lektion ( Dagens ridlektion pĂ„ Brik💗 )tex.😊 SĂ„

Nu fĂ„r ni ha det superduperbra och sĂ„ ses vi snart i ett nytt inlĂ€gg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like