HĂ€stliv

Dagens ridlektion pĂ„ Brik💗

  • Hejsan pĂ„ er allihopa!

Idag Ă€r det torsdag.🙌 Ni vet nog vid det hĂ€r laget att torsdag betyder… ridlektion pĂ„ bĂ€sta Nybro Ridklubb 😍. Jag fick rida Birk, som jag hade hoppats pĂ„. Jag fick honom nog eftersom att jag ska tĂ€vla honom pĂ„ Söndag, sĂ„ det ska gĂ„ snabbt att komma in i det.😄 Vi red dressyr, lade lite extra fokus vid skĂ€nkelvikningar och grunden av förvĂ€nd galopp idag.😘đŸ’Ș SkĂ€nkelvikningarna gick ganska bra.

Den förvĂ€nda galoppen gick dock mindre bra. Jag red utan stigbyglar dĂ„ jag ansĂ„g att jag hade för korta stiglĂ€der, men inte att jag hade tid att stanna och lĂ€nga dem.🙈 Sedan tyckte jag mest stigbyglarna var ivĂ€gen och att det kĂ€ndes bĂ€ttre utan oxĂ„.😘😊

Birk tuggade fint pĂ„ bettet emellanĂ„t, men annars hade jag lite lĂ„nga tyglar och han kĂ€ndes lite stel/stark fram tills precis i slutet av lektionen dĂ„ han började kĂ€nnas ganska finđŸ˜œđŸ™Œ.

Efter lektionen fick Birken lite godis, ett varmt tĂ€cke, klappar och kĂ€rlek💗.

Alva tog denna söta bilden pĂ„ Duffe!😍

 

[Tack för bilderna http://nouw.com/AlvaTillback ] Nu fĂ„r ni ha det superduperbra och sĂ„ ses vi snart i nĂ€sta inlĂ€gg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Förra veckans dubbellektion🐎 | Astrid Tillback
    8 mars, 2019 at 05:32

    […] jag minns inte heller lika mycket detaljer frĂ„n den hĂ€r lektionen som frĂ„n gĂ„rdagens lektion ( Dagens ridlektion pĂ„ Brik💗 )tex.😊 […]

  • Leave a Reply