HĂ€stliv

Wilson🌟

Hejsan pÄ er allihopa!

Glad alla hjĂ€rtans dag och hoppas ni har haft en bra dag. Det har iallafall jag!😍 Men nu ska jag inte gĂ„ in djupare pĂ„ alla hjĂ€rtans dag, utan dagens lektion pĂ„ ridskolan. Jag skulle rida Gerry, men fick byta till Wilson!😼 Wilson Ă€r ganska ny pĂ„ nybro ridklubb. Han Ă€r Svensk Ridponny, b-ponny och vĂ€ldigt söt!    Erica sa att Wilson hade lite dĂ„lig kondition, men jag tyckte endĂ„ att han hade bĂ€ttre kondition Ă€n de andra. FramĂ„tbjudningen var det inget fel pĂ„ och han gick sĂ„ fint pĂ„ tygeln.😍💖 De flesta skĂ€nkelvikningarna gick som en dans, framdelsvĂ€ndningen blev helt okej, men kunde ha varit bĂ€ttre. Gallopen gick bra i vĂ€nster varv, men han hade svĂ„rt för höger galopp. Jag önskade honom till nĂ€sta lektion, sĂ„ fĂ„r vi öva pĂ„ det dĂ„đŸ˜ƒ.

–Imorgon ska jag rida GrĂ„lle lite pĂ„ banan.😍💖 FĂ„r se hur underlaget Ă€r, men skritta lĂ€r ju iallafall gĂ„.😇 Saknar honom redan, mitt hjĂ€rta😘

Nu fĂ„r ni ha det superduperbra och sĂ„ ses vi snart i ett nytt inlĂ€gg💕

😉//Astrid

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply