Hästliv

Gårdagens Grålle-träning❄

Hejsan på er allihopa!

Nu i skrivande stund är klockan 20:34 och jag är ganska trött. Men ni ska iallafall få veta hur det gick på Grålle-träningen igår.😊 Jo, han var lite ”springig” och så blev han irriterad över att han fick lite klampar på bakhovarna av snön. Jag fick alltså ägna mycket av passet till att helt enkelt jobba lite på min sits och lugna ner Grålle lite. Han var iallafall väldigt duktig, för han lyssnade på mig även om han skulle springa så fort. På volterna kom han dock ner lite i tempo och blev väldigt fin emellanåt. Men sedan rätade han ut sig igen och det får jag helt klart jobba på, men ingen blir en elitryttare på en dag.🙃 Så det är bara att kämpa på och försöka lära sig så mycket som möjligt.💪🐎 Jag får inte glömma att ”Grålles ägare” var väldigt, väldigt snäll. Mamma kunde nämligen inte följa med och fast att hon (Grålles ägare som jag kallar henne eftersom att jag inte vet om hon vill nämnas) skulle iväg plus att det ju var kallt att stå där på banan och hjälpa mig.💜 Men hon är nästan lite för snäll…😊

–Här kommer iallafall en söt bild på stjärnan efter passet💖.

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕

😉//Astrid

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply