Hästliv

Måndagen den 28/1 2019

Hejsan på er allihopa!

Måndag idag.🙃 Kändes väll inte jätte”nice” att gå till skolan direkt, men det var ju rätt ok när man väl kom dit😃. Vi började med… minns inte haha😅. Men vi fick iallafall veta hur det hade gått på SO-proven idag.😬👌 Jag nämner inte exakta poäng, men det gick bra och jag är nöjd!😍 Vi hade även förrhör på engelskaläxan och jag hade glömt att öva😬🙈 men vi hade haft de orden innan och gått igenom dem på lektionerna, så det gick bra iallafall. Jag har ju inte fått det rättat, men kände mig säker iallafall.💗 Imorgon ska jag med 99 procents säkerhet till Grålle och vi får se om mamma kan följa med. Ville kanske skulle leka med en kompis och i så fall måste Mamma vara hemma med dem och kan inte följa med.😘

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall och

Ni får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕

😉//Astrid

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply