Hästliv

Dagens ridlektioooon!😍😍😍

Hejsan på er allihopa!

(Detta inlägg skulle ha publicerats förra torsdagen)

Idag är det torsdagen den 17/1 2019.

Vi har haft so-prov i skolan och det gick bra! Men detta inlägget ska inte handla om massa gamla prov, utan om dagens ridlektion!😅

… Eftersom Alva har börjat rida i gruppen före mig, så åkte vi hemmifrån vid halv fem. Alvas lektion börjar fem över fem och min börjar tio i sex. Alva fick Duffe, vilket hon var väldigt glad över och jag fick Penny och blev också mycket nöjd!💜 Jag började göra iordning Penny lite innan jag gick upp till lilla ridhuset för att se hur det gick för Alva. Det såg bra ut. Inte för att jag är proffs, men det syntes att hon har utvecklats mycket bara från första ridskolelektionen!🤗 Efter en stund gick jag för att göra iordning Penny… Vi fick inte runt sadeljorden (ursäkta att jag säkert stavade fel) förrän mamma kom och hjälpte till😅. När jag en stund senare satt upp fick vi länga stiglädrena till sista hålet😅, men det gick ju bra. Vi hade Erica igen och det gick bra. Jag hade för långa tyglar, så hon fick inte tillräckligt stöd och med den tjocka vinterpälsen blev hon ganska trött på slutet (jag var också ganska trött i benen😅) men annars gick det bra! Vi fick även galoppera i en båge och öva lite på förvänd galopp. Blev också lite skänkelvikningar som vi nog kan behöva göra lite oftare både jag och Penny💜.

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕

😉//Astrid

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply