HĂ€stliv Skolan

Sry💜

Hejsan pÄ er allihopa!

Hoppas ni har haft en bra dag och förlĂ„t att det alltid blir sĂ„hĂ€r korta inlĂ€gg pĂ„ kvĂ€llen, men jag ska skĂ€rpa mig!💜😅 För mig har vĂ€l dagen varit sĂ„dĂ€r… idrotten var vĂ€ldigt rolig och det gick ganska bra dĂ€r, min bĂ€sta kompis Ă€r fortfarande sjuk, stackarn.💜 Engelskan gick jĂ€ttedĂ„ligt och det Ă€r ju ett av mina tvĂ„ vĂ€rsta Ă€mnen.(syslöjd Ă€r det andra men min grupp har trĂ€slöjd istĂ€llet ni vilket Ă€r skönt!) Mattelektionen var hur stökig som helst, för vĂ„r lĂ€rare testade att inte sĂ€ga till nĂ„got pĂ„ hela lektionen utan skrev pĂ„ tavlan vilka sidor vi skulle fortsĂ€tta med, vilket jag tycker var bra. Jag menar, vi gĂ„r i 5an! Hon ska inte behöva gĂ„ runt och sĂ€ga ”tyst”, ”jobba nu”, ”shhh”, ”sĂ€tt dig pĂ„ din plats” hela hela tiden! TyvĂ€rr resulterade detta i att elever skrek till varandra genom klassrummet, jagade varandra i klassrummet, sprang runt till varandras bĂ€nkar, klappade i hĂ€nderna, lĂ„g och kröp pĂ„ golvet osv. Dessutom ignorerade dem en nĂ€r man sa till och tillslut skrek vi Ă„t dem att iallafall vara tysta och dĂ„ ropade tvĂ„ tjejer tillbaks att nu nĂ€r vi sa till dem sĂ„ pratade vi ocksĂ„ sĂ„ vi hade inget att sĂ€ga till om. NĂ„gra sa fula, elaka saker till de andra och det tar vĂ„r klassförestĂ„ndare (lĂ€raren för denna lektionen) sjĂ€lvklart upp till skillnad frĂ„n vissa andra lĂ€rare. Men ja, dĂ„ vet ni det.😐 Sedan cyklade vi hem och jag cyklade till pappa för att byta om för att sticka till GrĂ„lle. Dock fick jag sedan en snap att hĂ€starna var jĂ€tteblöta och att hon(grĂ„lles Ă€gare) inte skulle vara i stallet igen förrĂ€n vid senare, sĂ„ om det passade mig var det bĂ€ttre att ta det nĂ„gon annan dag. Pappa hjĂ€lpte mig dĂ„ med bromsarna pĂ„ cykeln som knappt fungerade och sedan cyklade jag hem igen. Hoppas morgondagen blir bĂ€ttre, men vi börjar ju med idrott, sĂ„ vad kan gĂ„ fel?😍

Nu fĂ„r ni ha det superduperbra och sĂ„ ses vi snart i nĂ€sta inlĂ€gg💕

😉//Astrid

 

You Might Also Like