HĂ€stliv

Superfin GrĂ„lle idag😍

Hejsan pÄ er allihopa!

Nu Ă€r klockan 21:44 och för flera timmar sedan var jag hos 💖:at.😍 Vi hade tĂ€nkt rida ut, men det var nog en skidtĂ€vling i svartbĂ€cksmĂ„la, för GrĂ„lle Ă€r extremt rĂ€dd för högtalare, eller ja, högtalarljuden. Han var nĂ€mligen hela tiden pĂ„ helspĂ€nn och bara trampade runt inne i boxen, sĂ„ det kĂ€ndes lite riskabelt att rida ut just idag. GrĂ„lle Ă€r ju vĂ€ldigt snĂ€ll och sĂ„, men han kan ju inte hjĂ€lpa om han blir rĂ€dd. Dessutom har jag ju inte heller ridit ut pĂ„ honom sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger förut. Vi red alltsĂ„ dressyr pĂ„ grĂ€sbanan istĂ€llet. Underlaget var hĂ„rt, men vi kunde ju skritta och emellanĂ„t kunde vi ocksĂ„ trava lite lugnt och försiktigt. GrĂ„lle lugnade ner sig nĂ€r han kom ut, sĂ„ det var vĂ€ldigt skönt.😊 Han hade en fin framĂ„tbjudning och var riktigt fin!😍 Det gick riktigt bra och jag Ă€r bara glad att vi inte red ut. Jo, GrĂ„lle Ă€lskar ju verkligen det förstĂ„s, men han verkade iallafall tycka om att jobba pĂ„ banan ocksĂ„. Han lyssnade bra pĂ„ mina hjĂ€lper ocksĂ„ och jag Ă€r nog nöjd med allting. Dock sĂ„ hade det ju varit ett bra tillfĂ€lle att lva skĂ€nkelvikningar, men det glömde jag, sĂ„ vi fĂ„r ta det nĂ€sta gĂ„ng. Nu Ă€r jag vĂ€ldigt taggad till att börja ridskolan igen!😍 Skolan kĂ€nns ocksĂ„ ok, men mornarna blir nog jobbigast.😞😅😒 Hursomhelst hoppas jag verkligen att ni har haft en riktigt bra dag, det har iallafall jag!💖😍

Nu fĂ„r ni ha det sĂ„ bra och sĂ„ ses vi snart i ett nytt inlĂ€gg💕

😉//Astrid

Vet att jag redan lagt upp denna pĂ„ ig, men han var sĂ„ söt pĂ„ den, sĂ„ ni fĂ„r den en gĂ„ng till😍😁

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply