Hästliv

Fredag <3 – imorgon…

Hejsan på er allihopa!

Fredag kväll/natt och jag måste sova nu för jo,

Imorgon klockan tio på förmiddagen börjar min ridlektion! Jag vet inte om det är så på typ alla ridskolor, men vi har iallafall så kallade ”julkurser” på jullovet när de vanliga lektionerna är slut för terminen. Man rider två dagar i rad och jag vet inte om det stämmer, men hörde från någon att syftet är dels att man ska få samma häst båda gångerna, så att man kan lära känna hästen bättre!💜😍 Jag var på det förra året också och då kom tidningen också. Vi fick rida i stora ridhuset vilket vi inte gör särskilt ofta, vilket var roligt! Jag fick Stef en av dagarna och jag minns inte riktigt men tror jag fick Arrielle den andra dagen, trots att jag alltså hört att man skulle få samma häst😅🙃. Pappa höll en hovkrats i Stefs panna och sa att han var en enhörning/ unicorn😂👏😘💖 Vi i (grupp) junior 3 ska rida tillsammans med de i junior 4!😍 Hoppas det går bra!😃

Och hoppas jag får Sunshine!😍😍😍😍😍😍😍😍

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕

😉//Astrid

 

You Might Also Like