Hästliv

Dagbok #1

Hejsan på er allihopa!

Idag ar jag varit i Kalmar med Mamma och Alva. 💜

Det var rätt nice och så.👌 Vi var på stadium först av allt, för Alva skulle kolla efter vinterjacka. Hon hittade ingen bra, så vi åkte vidare till stadium outlet.🔥 Där hittade hon en turkos jacka, som hon tyckte väldigt mycket om, men den fanns tyvärr inte i hennes storlek.😧 Då hittade hon en rosa jacka, men den gick bort ganska fort den också.😯 Tillslut hittade hon en grå som hon tyckte om och som fanns i hennes storlek.👌 Vi hittade även varsin lång snowrocket.👏 Det är som en pulka fast bara en bräda som är hårt undertill och mjuk upptill. Hehe dåligt förklarat men hoppas ni fattar. Dock beslutade vi att åka och titta lite i andra affärer också innan vi bestämde oss.🙈 Det var tur, för jag har för mig att det var på HM som Alva hittade en vinröd jacka som hon tyckte bättre  om. Den köpte vi också.

Åt gjorde vi på IKEA. Jag åt en vegolasanj och fick en daimtårta till efterrätt. Det var SÅ gott!!😋

Dock hittade vi inte några mer snowrockets, så vi åkte tillbaks och köpte dem på stadium outlet på hemvägen. Innan det var vi däremot i baronen på lite olika affärer. Bland annat, så var vi på normal och köpte hårtoning. Det är en mörkare brun än min naturliga hårfärg som sitter i i ca 8 veckor.💇 När vi sedan kom hem badade samt bastade jag och Ville en stund för att sedan göra oss iordning, äta och ta sparken bort till My för att träffa dem och farbror Gustav, samt Kusin Jacob.👯 När vi efter en stund där kom hem, testade vi bara våra nya snowrockets lite snabbt och sedan lekte jag med Ville en stund i trädgården.

För tillfället sitter vi här inne och tittar på yt samt käkar popcorn.

Nu får ni ha det så bra och så ses vi snart i nästa inlägg💕

😉//Astrid

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply