Annat

Besök hos frissan💇

Hejsan pÄ er allihopa!

Idag efter skolan cyklade vi till mammas jobb och mötte henne dĂ€r. Sedan gick vi tillsammans bort till Troy Salong. Jag skulle helt enkelt klippa mig. Jag ville klippa upp ganska rakt och tydligt dĂ€r fram, men sedan hittade jag en bild pĂ„ Misslisibell istĂ€llet och bestĂ€mde dĂ„ att jag ville ha som hennes förra frisyr istĂ€llet. LĂ„ngt och uppklippt i mĂ„nga olika lĂ€ngder, mycket dĂ€r bak. NĂ€r vi sa det till Troy, sĂ„ ville han nog inte klippa för mycket, men tog mycket pĂ„ topparna, sĂ„ nu Ă€r jag ungefĂ€r halvvĂ€gs pĂ„ hennes nya frisyr istĂ€llet. Det funkar ju lika bra det😃. NĂ€sta gĂ„ng ska jag nog klippa upp det lite mer och klippa kortare sĂ„ det blir mer som Lisas nya frisyr😍.

Bild pÄ Misslisibell med sin gamla frisyr:

Misslisibells nya frisyr:

Bilderna Àr frÄn hennes instagram profil: https://instagram.com/misslisibell?utm_source=ig_profile_share&igshid=o520f877s8cd

SÄhÀr blev mitt hÄr:

Nu fĂ„r ni ha det superbra och sĂ„ ses vi snart i ett nytt inlĂ€gg💕

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply