Hästliv

Barbacka för Ingrid

Hejsan på er allihopa!

Just nu är klockan 16:07 och om ca en timme hämtar mormor mig för att sedan åka till ridskolan😃. Jag gillar när mormor följer med, för hon kommer tidigt, så vi kommer alldrig sent och stressigt. Med att göra iordning hästen, vem jag nu får rida, så hjälper hon till med så mycket jag vill, men inte mer. Dock blir det oftast inte så mycket bilder, men någon ska ni nog kunna få💖.

Om en liten stund ska jag byta om, men så länge så myser jag lite med bästa💖

Hörde av bästa kompisen (Maja) att vi ska rida barbacka för Ingrid idag. Brukar ju rida för Erica, med idag blir det Ingrid! Har aldrig haft henne, men tror jag kommer gilla det😊. Har ridit för Pia också en gång för ganska länge sedan, innan jag började i den här gruppen tror jag det var och det gillade jag iallafall. Inte för att de behöver vara lika dana, vilket de säkert inte heller är, men har bara en känsla av att jag kommer tycka om Ingrid. Men nu måste jag nog byta om, så                                        Ni får ha det så himla bra och så ses vi snart i ett nytt inlägg💕                                                         😉//Astrid

 

 

 

 

 

You Might Also Like