Vardag

LiseđŸ…±erg

Godmorgon allihopa!

Idag Ă€r det Söndag, sista dagen pĂ„ höstlovet (😱) och jag befinner mig just nu i Kungsbacka. Vi har ju varit hĂ€r nu i helgen och idag Ă„ker vi hem.

Men nu till saken. Jag skrev ju i det senaste inlÀgget att vi skulle pÄ halloween pÄ Liseberg. Vi Äkte till Liseberg, men dock inte pÄ kvÀllen och det kanske var lika bra det, för jag var ganska trött nÀr vi kom hem. Det kommer nog komma upp ett litet kort, kort klipp ifrÄn det pÄ Youtube. ( https://www.youtube.com/channel/UCtr9V4lgakfYfzIUq0xXGwg )

Men jag behöver min dator till det och den Àr hemma, sÄ videon kommer antagligen upp ikvÀll eller imorgon.

Hursomhelst sĂ„ började vi med att Ă„ka Balder och jag som annars brukar vara jĂ€tterĂ€dd nĂ€r det gĂ€ller karuseller, tyckte Ă€ndĂ„ att det skulle bli kul. Det varade tyvĂ€rr inte lĂ€nge. Jag glömde t.ex. dra upp fickorna pĂ„ jackan innan jag fĂ€llde ner den dĂ€r svarta klumpen. ( Nej, jag vet inte vad det heter. ) SĂ„ mobilen fastnade emellan och det gjorde jĂ€tteont. Sedan fick jag svindel direkt nĂ€r vi Ă„kte upp i karusellen och för varje gĂ„ng vi Ă„kte nerĂ„t kĂ€ndes det som att den dĂ€r svarta grejen höll pĂ„ att lĂ„stna och jag skulle flyga ur. Som tur vĂ€l var sĂ„ gjorde jag iallafall inte det. (😅) Men nĂ€r vi kom ut började jag grĂ„ta. Och jag vet att jag Ă€r en riktig fegis med bergochdahlbanor, men det var inte riktigt min grej – okej?

Sedan Ă„kte jag inget pĂ„ en lĂ„ng stund, men gick tillslut med pĂ„ att Ă„ka Lisebergbanan. Jag tyckte sĂ„klart att tillochmed den var för lĂ€skig, sĂ„ mmm. Återigen, ja jag Ă€r en fegis nĂ€r det gĂ€ller bergochdahlbanor.🙈


Idag ska vi iallafall Äka hem och ja, kanske inte göra sÄ mycket mer Àn det, sÄ

Nu fĂ„r ni ha det superbra och sĂ„ ses vi snart i nĂ€sta inlĂ€gg 💕

😉//Astrid

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply