Hästliv

Rädda Tigern!

Hejsan på er allihopa!

Häromdagen fick vi hem detta:

Det är katalog, beställningslista mm. till Pandaförsäljningen – WWF. Om ni inte vet var det är, så går du runt till olika hus och knackar på, sedan får de titta i katalogen och se om det är något de vill beställa (om någon tex bor för långt bort kan de beställa sakerna på internet när du har registrerat dig). Vill de det, så skriver du upp de i beställningslistan, räknar ihop vad det kostar (om de har köpt flera saker) och sedan efter någon månad kommer sakerna. Då får du sortera allt efter vad som tillhör vilka och så får du dela ut det till alla som har beställt. Kunderna betalar när de får sakerna. Sedan redovisar du det och skickar in det till Världsnaturfonden. Beroende på vilken summa du nu sålde för, får du då antingen välja en premie på den nivån eller också ta ut det i pengar.

Förra året kom vi till nivå 9. Vi tog då ut det i pengar, som vi ska spara och göra något roligt för. Vi tycker att det är bra att pengarna går till att rädda de här djurarterna som varierar varje år. När du redovisar din beställning, får du vill att pengarna ska gå till nästa år. Här får ni en länk till deras hemsida om du vill sälja pandasaker, eller också stötta djuren på något annat sätt: http://www.wwf.se/wwf/1216219-sokresultat?module_search_words=pandaf%F6rs%E4ljningen

RÄDDA TIGERN!

Nu får ni ha det så himla bra och så ses vi snart i nästa inlägg

//Astrid

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply